Reset Password

Your search results

Waarom een privé sauna boeken

Een van de belangrijkste redenen waarom we liever niet naar een gewone sauna gaan is om bekenden tegen te komen. Naakt dus! En niet iedereen wil zich graag zo ‘bloot’ geven. Geniet van dezelfde faciliteiten, maar dan alleen met je partner of vrienden in de omgeving van een privé sauna. En maak je geen zorgen om bekenden tegen te komen!

Sauna met badkleding

Ga je nu liever naar de sauna met badkleding? Dan ben je niet de enige! Het aantal ‘badkledingdagen’ neemt namelijk toe volgens dit bericht van RTL Nieuws, omdat deze dagen steeds drukker bezet worden. Steeds meer bezoekers gaan liever niet ‘uit de kleren’ in openbare sauna’s. De privé sauna biedt hier uitkomst! Wil je naar de sauna zonder badkleding maar wel met privacy is een privé sauna de ideale oplossing!

Romantisch uitje

Ook leuk als je op zoek bent naar een origineel idee voor een romantisch uitje. Of gewoon lekker samen een dagje uit of een weekend weg? Ontdek unieke plekjes in het land en boek een particuliere sauna! Bij jou in de buurt, of juist niet! Veel privesauna’s hebben extra faciliteiten zoals een zwembad, jacuzzi, minibar en de mogelijkheid om te overnachten. Ook worden soms massages of een schoonheidsbehandeling aangeboden. Alles in het teken om je even helemaal te ontspannen in een luxe sauna!

Geniet van de privacy

Wil je even samen de dagelijkse drukte ontvluchten en een dagje heerlijk ontspannen? Dan ben je niet op zoek naar een overvolle sauna! In een privesauna kun je even helemaal relaxen en ongestoord samen tijd doorbrengen. Zonder polsbandjes, kluisjes of drukke omkleedruimtes. In alle privacy dus!

Unieke privé sauna’s

Happy Sauna is een platform dat huurders en verhuurders van prive sauna’s met elkaar in contact brengt. Ideaal dus als je een unieke sauna zoekt, want iedere locatie is weer anders en met een eigen verhaal. Ontdek de leukste plekjes in Nederland!

Hoe het werkt

Je kunt direct bij de verhuurder een prive sauna boeken, gemakkelijk en snel geregeld. In het aanbod staan zowel sauna’s voor een dag, als met overnachting. Bekijk de beschikbaarheid online en boek direct. Alle opties zijn ook direct te boeken bij je reservering.

  • Geavanceerd zoeken

  • Wachtwoord Vernieuwen